Missie

Wat ik het leukst vind aan mijn rol als coach en trainer, is mijn cliënten aanmoedigen en inspireren om de beste versie van zichzelf te worden. Ik heb onbeperkt vertrouwen in het ontwikkelingspotentieel van mensen. De focus in al mijn werk is het stimuleren, motiveren en soms provoceren van mensen om alles uit zichzelf en hun leven te halen. Mijn motto is ‘Celebrate life, simplify life’. Ik wil dat mijn werk bijdraagt ​​aan het geluk van mensen. Als je je vrij voelt om te zijn wie je bent en vertrouwen hebt in je capaciteiten, is the sky the limit !!!.

Visie

In mijn werk kom ik in nauw contact met mensen met grote levensvragen. Ik kan mensen alleen echt coachen als ze zich veilig voelen en als ik de vrijheid voel om mijn vaardigheden, zonder twijfel en aarzeling, in te zetten. Het effect van iemands communicatie weerspiegelen kan confronterend en pijnlijk zijn. Mijn focus ligt echter op wat men wil bereiken en hoe iemand wil zijn in plaats van me te concentreren op problemen en onvermogen. Houd het klein en los het op geeft mensen perspectief en maakt ze eigenaar van hun levenspad.

Inspiratie

Opgeleid als International gecertificeerd NLP Trainer, is NLP mijn grootste inspiratiebron. NLP is uniek in haar interventies om blijvende gedragsverandering teweeg te brengen. NLP heeft uitstekende communicatie gemodelleerd en gelooft dat als iemand anders het kan, iedereen het kan leren. NLP maakt je bewust van “hoe je doet wat je doet”.  

  • Transactionele analyse
  • Covey; De zeven eigenschappen van hoog effectieve mensen
  • Richard Brandson; The Virgin Way
  • Paul Arden; Whatever you think, think the opposite
  • Stoïcijnse Levenskunst; Vrij is diegene die leeft zoals hij wil
  • Buber; Jij en ik. Pas als we gaan luisteren om te begrijpen in plaats van te luisteren om te reageren ontstaat er echt contact
  • Mijn kinderen. Mijn grootste leermeesters in mijn leven